0700 18 000на цената на един градски разговор
  • 6 Месеца безплатен Интернет с покупка на Таблет Lenovo
  • Промоционален Пакет Интернет + Телевизия - 24 месеца
  •  Промоция TV Full
  • Таблет Lenovo + Интернет 100 Mbps
  • Business 30